Please select your page

Proizvodi in storitve


Merilniki pretoka - Portaflow 330

Novi merilnik pretoka, podjetja Micronics, za lahko izvedbo meritev, brez poseganja v notranjost cevi.

Portaflow je olajšal meritve pretoka. Ponuja hitro ter zanesljivo meritev pretoka vode in nekaterih ostalih tekočin. Rezultate lahko dobimo le nekaj minut zatem, ko ga vzamemo iz kovčka. Kompakten, krepak in zanesljiv, narejen z namenom, da zagotavlja trajno uspešnost v varovanju okolja.

Uporablja se v vodovodu, gradbeništvu, pri energetskem načrtovanju, delu s kemikalijami, za farmacevtske in petrokemične namene in tudi v prehrambeni industriji. Priporočljiv je za pitno, rečno, hladno in demineralizirano vodo, za razne vodne obrate, hidravljično olje, goriva, kemikalije in petrolejske produkte.

PF 330 – SPECIFIKACIJA

  • Kovček – PF 330 je prenosen v kovčku zaščite IP67.
  • A senzorji: 13mm OD do 115 mm cev
  • B senzorji: 50mm do 2000 mm cevi
  • Opcijski senzorji: D za cevi > 1500mm pa vse do 5000mm
  • Delovna temperatura: A&B – 20°C do + 135°C, opcijsko do + 200°C
  • Izhodi: Opto izolirani 0/4  -20 mA, RS 232/USB 5V pulz @ 1 pulz/sec max
  • Beleženje podatkov: 98.000 podatkovnih točk; več kot 20 različnih snemalnih blokov, prikaz podatkov v pisni ali grafični obliki
  • Bluetooth tiskalnik: Opcijsko

KAKO DELUJE?
Portaflow 330 je ultrazvočni merilec pretoka. Podatke zbira preko senzorjev. Pretok vode v cevi izmeri brez posega v notranjost cevi. Za zanisljiv rezultat je potrebnih le nekaj minut.
Ultrazvočni signali potujejo od enega senzorja do drugega in obratno. S tem potovanjem signala PF 330 izračuna hitrost vode skozi cev.

DELOVANJE STROJNE OPREME
PORTAFLOW-ova elektronska oprema je locirana na posebnem prostoru, kateri vključuje grafični prikaz podatkov, tipkovnico, senzor in vsa izhodna vrata (USB, RS 232). Programska enota izvede, kar ji operater ukazuje. Menu je lahek in lahko ga uporabljamo v več jezikih.
Baterija katera napaja inštrument lahko zdrži 20 ur, odvisno seveda od uporabe inštrumenta. Neprekinjeno delovanje inštrumenta je mogoče tudi med polnjenjem baterije. Stanje baterije, čas, datum, kot tudi pretok so med meritvijo stalno prikazani na zaslonu.

SENZORJI PRETOKA
Portaflow lahko deluje z različnimi senzorskimi seti, odvisno kakšne imamo na razpolago. Senzorji imajo sponke, katere so med meritvami pritrjene na cev. Te sponke senzorje držijo na cevi v vseh legah cevi, za vse premere cevi in vse načine merjenja.

PODATKOVNI SPOMIN
Sestava podatkovnega spomina PF 330 je takšna, da shranjuje podatke pretoka. Zmožen je shraniti 98.000 različnih meritev. Podatki se shranjujejo po izbiri v intervalih od 5 sekund do 1 ure. Podatki so shranjeni v spomin, dokler jih ne zbrišemo. Shranjeni podatki so lahko prikazani v tekstovni, ali grafični obliki. Podatke iz inštrumenta se lahko prenese na računalnik s pomočjo USB ali RS 232 vhoda. Lahko pa se tekst preprosto natisne s pomočjo Bluetootha.

DIMENZIJE

Buy now

You can now buy this awesome Joomla Theme directly on Themeforest for a really low price for this awesome and stunning Joomla product!

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.


BUY ON THEMEFOREST

×

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

  or   Create an account

Forgot your password? |  Forgot your username?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×