Please select your page

Proizvodi in storitve


Korelator Lokal 300

Lokal 200 PCLokal 300Lokal 400

    

Lokal 300 je univerzalna elektronska naprava za odkrivanje in natančno lociranje defektnih mest na cevovodih iz katerih pod pritiskom izteka medij - voda, para, vroča voda ali kaj drugega kar pri iztoku povzroča šum. Ta šum se širi istočasno na obe strani. Te šume zaznajo občutljivi senzorji, ki jih montiramo na cevovod ali armature (ventile, hidrante ...).

Ojačani sprejeti signal se s pomočjo radijskega signala pošlje do koherenčnega korelatorja. Tu se ti signali s pomočjo FFT algoritma preračunajo v spekter križnega učinka. Z nadaljnjo obdelavo se iz tega zgradi koherenca-korelacija, ki se prikaže na monitorju (displeju) in točno odmero, kje se defekt nahaja. Filtre lahko nastavite ročno ali pa prepustite da aparat dela avtomatično.

Meritve se lahko opravljajo tudi na mešanih cevovodih tako po kvaliteti materiala kot profilih. Seveda je treba te parametre natančno vnesti v aparat. Lokal 300 pa dodatno lahko uporabimo kot geofon AQUA 200 D če nanj priključimo ustrezne sonde - geofon ali testno palico tako, da imamo v enem aparatu v bistvu korelator in geofon kar je velika prednost za samokontrolo.

TEHNIČNI PODATKI:

Natančnost merjenja: 0,2 m
Kapaciteta spomina: 30 meritev
Filter visokopasovni: 8
Filter nizkopasovni: 8
Grafika: 240 X 64 točk
Vnos signala: direktno - kabel ali po radijskih valovih
Velikost c. enote: 260 X 150 X 105 mm
Temperaturno območje: -10 do +60 °C
Senzorji: piezokeramični
Občutljivost: > 100 c/g
Priklapljanje: permanentni magnet

 STANDARDNI PAKET:
     - multifunkcijski korelator, centralna enota z antenami
     - piezokeramični mikrofon z ojačevalcem in oddajnikom (rdeč + moder)
     - slušalke
     - nosilni jermen
     - napajalnik
     - navodilo za uporabo

 DODATNA OPREMA:
     - geofon
     - palica tipalna
     - alu kovček

Buy now

You can now buy this awesome Joomla Theme directly on Themeforest for a really low price for this awesome and stunning Joomla product!

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.


BUY ON THEMEFOREST

×

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

  or   Create an account

Forgot your password? |  Forgot your username?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×