Please select your page

Proizvodi in storitve


Data logerji - AZ radio logerji

AZ radio logerjiLoger tlaka Drulo III - NOVO 2018!

         

Vsi kontrolorji vodovodnega omrežja vedo, da se šumi, ki jih povzročajo defekti, najlažje in natančno odkrijejo v nočnih urah (2 - 4 h), ko je v okolici tišina in pretok v cevovodu minimalen. Za tako delo pa je potrebno žrtvovati noč.

NAČIN DELA

AZ radio zbiralec to opravi sam v nočnih urah, ko vi spite, podatke pa sporoči po radio vezi, ko se (npr. zjutraj) peljete z radio čitalcem, ki ga imate vgrajenega v avto. Naprava je sestavljena iz čitalca in logerjev. Z radijskim čitalcem najprej programiramo logerje kdaj naj snemajo in urejajo šume, potem pa jih ta čitalec od logerjev sprejeme in prikaže, kje (v okolici katerega logerja) se pojavljajo šumi kot posledica defekta.
Logerji se montirajo s pomočjo magneta na vodovodne armature (zasune, hidrante, priključke, cevi itd.) v medsebojni razdalji od 150 do 400 m, odvisno od materiala cevovoda in terena. AZ loger sam klasificira šume, ki jih sprejema in nato periodično vsakih 5 sekund oddaja podatke o kvaliteti šumov, ki jih je zaznal v času kontrole. Na centralni enoti - sprejemniku torej  dobimo podatke, kje ni defektov, kje bi bila dobra ponovna kontrola in kje se defekti sigurno nahajajo.

    

RACIONALNOST

Delo z AZ radio zbiralcem je zelo enostavno in učinkovito. S tem sistemom boste racionalizirali iskanje okvar in s tem zmanjšali stroške poslovanja. Učinkovitost dela pa se z večjim številom logerjev povečuje. K aparatu je priložen program, ki omogoča prenos podatkov iz logerjev na PC, obdelavo vrednosti, shranjevanje podatkov ter tudi pregleden in jasen prikaz mesta postavitve. 

    

TEHNIČNI PODATKI - CENTRALNA ENOTA:

Kapaciteta: od 100 - 4000 logerjev
Prikaz:
       - statistični minimalni nivo zadnje noči
       - statistični minimalni nivo zadnjih 32 dni
       - kvaliteta meritve (dež, veter ....)
       - številka zbiralca - logerja
Ekran: LCD osvetlitev 240 x 64 pixel
Napajanje: 12 V (vžigalnik v avtu )
Priključki: serijski interfrace za PC in zunanji LCD
Dimenzija: 210 x 120 x 105 mm
Teža: cca 1,7 kg

TEHNIČNI PODATKI - LOGER:

Ojačitev: 200.000 kratna
Čas delovanja: 8-10 let (brez menjave baterije),
Garancija: 5 let
Senzor: piezokeramičen
Moč oddajanja: 10 mW
Dimenzija: Ø 50 mm, višina 110 mm
Teža: 0,9 kg

Buy now

You can now buy this awesome Joomla Theme directly on Themeforest for a really low price for this awesome and stunning Joomla product!

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.


BUY ON THEMEFOREST

×

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

  or   Create an account

Forgot your password? |  Forgot your username?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×